Bestilling

Fra 2020 sender vi ikke mere planter. Denne beslutning har vi truffet, da der nu skal plantepas på ALLE planter, der sendes, og alle pakker skal nu scannes ved aflevering, hvilket er ekstremt tidskrævende. Læs mere om vores beslutning under OM OS. Derfor har vi også fået ny hjemmeside - en mere simpel hjemmeside uden webshop.

Du er altid velkommen til at afhente stauder hos os. Du sender en mail med de planter, du vil købe (tekst, ikke billeder da vi udskriver din mail), samt hvilken dag du ønsker at afhente, og jeg bekræfter på mail. Du betaler på mobilepay eller pr. bank (Danske Bank Reg. 3597 Kontonr. 4374070061), inden du afhenter dine planter. På dagen stilles dine planter op til vores postkasse fra morgenstunden af. 

Alle priser er incl. moms. Vi sælger ikke engros eller til virksomheder, da der altid skal plantepas på planter solgt til virksomheder (havearkitekter, slotte osv.).


Levering

Vi tilbyder dog følgende:

GRATIS LEVERING på Fyn og i Trekantsområdet (Fredericia, Vejle og Kolding) ved ordrer på minimum kr. 1000,-. Levering ca. en gang om ugen. 

Levering på Sjælland (se dato på forsiden) ved køb over kr. 600 kr. Levering kr. 75,- Vi kører en bestemt rute (så der er ikke levering på hele Sjælland -  se ruten på forsiden).


Vores planter

Mange af vores stauder får vi hjem som barrodsplanter. En barrodsplante er en moden plante uden jord. Den kan udplantes direkte. Barrodsplanterne bliver pottet op i februar måned, og rodnettet får fæstne i potten hen ad foråret. Vi får også pottede planter hjem. Vi sælger stauder/planter i 9 cm potter (ca. 0,5 liter) og op til 3,5 liter. Enkelte pæoner også i 5 liters potter. Du kan altid se potte-/plantestørrelsen under produktbeskrivelsen (hvor der står 1 liter, er mange faktisk pottet i 1,2 liter).  Flere stauder skyder sent i foråret - både i potter og i staudebedet (blot så du ikke tror, at planten er gået ud!) - f.eks. Astrantia, Persicaria, Vernonia, Scutellaria, Lythrum, Echinacea, Hosta m.fl.

Du får naturligvis byttet din plante, hvis den viser sig at være forkert. Du kan få den byttet her i planteskolen. Taler vi om de dyrere stauder - f.eks. pæoner - vil vi gerne have planten retur. Vi vil meget gerne have et foto af planten, så vi kan sende det videre til leverandøren.   Erstatning af planter, der er gået ud efter en vinter, vil aldrig være aktuel, idet opbevaring af planten samt lokale klimatiske forhold har stor betydning.

Persondataforordningen (GDPR) fra den 25. maj 2018:

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger. Ændringer omfatter privatlivspolitikken og vil gøre det mere synligt for dig, så det bliver nemmere for dig at få oplysninger om, hvad vi gemmer om dig:

* du kan se de personoplysninger, vi har registreret om dig
* du kan få at vide, hvordan vi bruger dine oplysninger
* du kan få opdateret eller slettet dine oplysninger
* du kan protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsmyndighed

Staudefeen indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet for Staudefeen.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant.

Vi indsamler oplysninger om dig, hvis du køber over vores webshop - dette er nødvendigt for at gennemføre handlen; din IP-adresse, navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, betalingsoplysninger. Vi indsamler også oplysninger, hvis du blot besøger vores hjemmeside/webshop (cookies). Disse gør det muligt for dig hurtigt at besøge siden en anden gang, og vi kan identificere dig som bruger.

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at handle over vores webshop.

Vi sælger ikke dine persondata til trediemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredielande. Hvis du har bestilt levering, vil dit navn, adresse og telefonnummer/emailadresse blive udleveret til Postnord, som er vores fragtfirma.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vi har indgået databehandleraftale med DanDomain A/S, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Fotos

Alle fotos på www.staudefeen.dk er taget af Staudefeen, og copyright tilhører Staudefeen.

Enkelte fotos er udlånt af venlige havevenner, og det står nævnt på billedet, hvem der har taget billedet.

Få billeder er købt i udlandet (intet navn står nævnt på billedet).

Andre låner vi fra vor leverandører (også fotos af planteskilte) - vær opmærksom på at farven på disse fotos kan svinge noget fra den rigtige farve på planten. Vi erstatter altid disse fotos med vor egne, når planten blomstrer.

Det er strengt ulovligt at kopiere fotos fra www.staudefeen.dk (eller for den sags skyld fra nettet, kataloger, blade m.v.) til brug på hjemmeside, artikler, diverse dokumenter m.v..

En del af vore billeder er til salg til brug på hjemmesider og til tryk. Kontakt os for priser.