Ingen plantemarkeder igen i år (2021) pga. corona.


Vi tager meget gerne bestillinger med til dig på et plantemarked. Vi holder dog ikke længere en bestilling i flere måneder, så derfor har vi ændret det til, at du kan bestille tidligst en måned før, plantemarkedet afholdes.  Plantemarkedet i Søborg den 26. april er dog en undtagelse, da det afholdes lige efter, vi har åbnet planteskolen. Vi deltager i følgende plantemarkeder/udstillinger i 2020:


26. april kl. 10-13: Plantemarked, Tobaksvejen 23 (Indgang fra Gladsaxe Møllevej), 2860 Søborg

AFLYST PGA. CORONAVIRUS!

Stort plantemarked med ca. 100 stande. Mange specielle stauder og buske, frø haveudstyr m.m. Kom tidligt. Gratis entré. 

Vi glæder os til at deltage i dette marked for første gang nogensinde, og vi har i år valgt at møde op, fordi vi hvert år bliver spurgt af vores sjællandske kunder, om vi ikke kan komme til Sjælland også :-) Da dette er et hurtigt overstået plantemarked, bliver det denne gang ikke en pæn opstilling ;-)

3. maj kl. 10-16: Forårsmarked, Sanderumgaard, Sanderumgaardvej 150, 5220 Odense SØ  AFLYST PGA. CORONAVIRUS!

Forårsmarked på smukke Sanderumgaard med planter, haveartikler, fødevarer og meget andet. Rundvisning i hestevogn. Foredrag dagen igennem. Entré kr. 50,-


28. maj-31. maj: Malmö Garden Show, Malmöhusvägen 8, 211 18 Malmö, Sverige AFLYST PGA. CORONAVIRUS!

Torsdag og fredag kl. 11-18
Lørdag og søndag kl. 10-16


Vi deltager for første gang i en svensk udstilling; og hvilken en! Her er masser af udstillere (salgsstande) med alt inden for have - og kun det! Det er ikke her, du finder smykker, tøj osv. Heldigvis! Der er gratis adgang, og der kommer ca. 60000 besøgende. 
https://malmo.se/Malmo-Garden-Show.html

5. juni kl. 10-17: STORT plantemarked, Geografisk Have, Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding  AFLYST PGA. CORONAVIRUS!

Danmarks største plantemarked med ca. 160 stande. Det er her, du finder de sjældne planter; stauder, buske, træer, sommerblomster m.m. Haveudstyr, gamle haveting. Ud over plantemarkedet er den enormt store have med sjældne træer og buske en oplevelse værd. Vi står på vores sædvanlige plads på venstre side af hovedstien, når du står med ryggen til hovedindgangen. Entrépris er ca. 75 kr.