Ikke flere åbningsdage i år (2020)

Men du kan altid hente din bestilling ved vores postkasse (indtil ca. midt november) - se info på forsiden. Du kan også besøge planteskolen efter aftale. Minimumkøb er da kr. 350,- (ved åbning af planteskolen - ikke ved afhentning ved postkassen). 


Vi bor her også, så vi vil være taknemmelige, hvis du vil respektere vores lukketider/åbningstider - tak :-) Vi har 4 højtelskede katte, så luk venligst døre og vinduer i din bil. INFO:

OBS! På grund af smitterisiko af coronavirus har vi lukket vores kundetoilet. Betal kun med mobilepay  (vi må dog ikke nægte at modtage kontanter, så det gør vi, men vi foretrækker mobilepay) og husk at holde afstand. Kun ca. 5 personer ad gangen på salgspladsen. Find selv dine planter eller bestil inden du kommer ud til os så finder vi dem til jer. Vi har lavet en udendørs kasse, så vi ikke står sammen i drivhuset. Stil dine planter på pakkebordet vi har sat op,  så tæller vi sammen. Du putter selv i poser eller kasse, så vi undgår enhver form for smitte :-) 

  • Vi bor laaangt ude på landet ned ad en grusvej, men alligevel kun ca. 10 minutter fra Ejbyafkørslen (56) og ca. 30-35 minutter fra Odense. 
  • Du kan betale med kontanter eller mobilepay (lige nu kun mobilepay pga. smitterisiko af coronavirus)
  • Vi har kundetoilet (lukket lige nu pga. smitterisiko af coronavirus)

 Vi har skåret lidt ned på åbningsdagene på grund af coronavirussen, men du er altid velkommen til at afhente din ordre på en aftalt dag. Se hvordan nederst på forsiden.